Toilettet behøves ikke være en bakteriebombe – Ny teknologi holder bakterierne væk

God hygiejne på toilettet er for mange af os et must. Der er altså ingen tvivl om, at vi ønsker, at der skal være rent og bakteriefrit på toilettet. Vi gnubber og skrubber for at holde det så rent som muligt, men er vi egentlig klar over, hvor mange bakterier der stadig bliver hvirvlet rundt på vores toiletter?

Det er langtfra alle bakterier, der er farlige for os mennesker. Faktisk er det en lille procentdel af de bakterier, der findes, som er egentlig farlige for os. Dermed ikke sagt at denne procentdel er ligegyldig, for det er den bestemt ikke!

Det kan være svært for den gennemsnitlige dansker at finde helt hoved og hale i, hvad der er særligt vigtigt, når der tales om god toilethygiejne, og hvad der måske nok kan tages med et gran salt. Sikkert er det dog, at dårlig og mangelfuld hygiejne hvert år koster 3.000 personer livet. Derudover er der ingen tvivl om, at der er mange sygedage, der kunne skæres væk, hvis vi var mere bevidste om, hvad der rent faktisk skal til for at opretholde en god toilethygiejne.

På nettet findes der læssevis af artikler om, hvor ulækre vores toiletter egentlig er, og det er op til forbrugeren selv at skelne mellem, hvad der er rengøringsvanvid, og hvad der i modsatte tilfælde kan ende som en bakteriebombe. Det kan være svært for den enkelte person at vide, hvor grænsen går – men der er nok ingen tvivl om, at de fleste af os helst vil være på den sikre side, når det kommer til hygiejnen på toilettet.

Kigger vi på et af de mere udsatte steder – altså, der hvor der er særligt mange bakterier og dermed særlig stor fare for smitte, så er der ingen tvivl om, at vi kan gøre rigtig meget for at mindske bakterievæksten – ganske simpelt ved at benytte os af den seneste nye teknologi.

Der er her tale om toiletkummen, som klart nok er et af de mere udsatte steder i hjemmet, når det kommer til bakterieangreb. Ved at anvende en toiletbørste, der er udviklet til at fjerne langt flere bakterier fra toiletkummen, end en almindelig toiletbørste kan, kan vi sikre os, at vi gør alt, hvad der er muligt for at holde netop toiletkummen så ren som overhovedet opnåeligt.

Det er især vigtigt, at en toiletbørste er lavet af et antibakterielt materiale, der gør, at bakterier ikke sidder fast, og derfor ikke kan gro på toiletbørsten. Der findes rigtig mange billige toiletbørster derude på markedet, men selvom du så skiftede børsten efter hvert brug, så kan disse billige toiletbørster ikke hamle op med den seneste nye teknologi, der altså gør det muligt at holde dit toilet så rent som overhovedet muligt, samtidig med at børsten holder sig ren – gang efter gang.

En toiletbørste er altså ikke bare en toiletbørste. Det ses på udviklingen af toiletbørster, at der virkelig er sket store fremskridt de seneste år. Der er tale om, at design og funktionalitet går hånd i hånd. Stilen er helt ren og pæn. Der laves i al sin enkelthed om på det faktum, at toiletbørsten er det mest uhygiejniske sted i hjemmet. Der gøres rent i toiletkummen: Let, simpelt og effektivt, samtidig med at børsten, ved hjælp af de nyeste teknologier, holder sig 99% ren.

Så hvis du vil være på den sikre side, når det kommer til at holde toiletkummen ren, så er der altså en vej frem. Du behøves ikke længere være usikker på, om dit toilet nu også er så rent, som du formoder, det er. Der findes en måde, hvorpå du kan vide dig sikker på, at der er ligeså rent, som der er pænt.

Sanimaid