Fartkontrol.nu er solgt for pænt etcifret millionbeløb

Fartkontrol med den lille app fartkontrol.nu som hjælper mange billister med at undgå fartbøder. Der er efterhånden en del billister som har haft gavn af den lille App fartkontrol.nu. Fartkontrollen på de danske veje er blevet øget betragteligt, og i takt med det er der mange danskere, der bruger appen fartkontrol.nu, som er en app, der kan vise bilisterne, hvor på vejene fartkontrollerne er placeret.

Det er super smart fundet på, og det gør meget gavn for mange danskere, der ellers ville være røget i ”fælden”. Appen, der er udviklet af Martin Bay Pedersen fra Herning, er ganske gratis at anvende. Det lidt særlige ved netop denne app er, at det er donationer, der holder den kørende. Det vil sige, at folk, der har undveget en fartkontrol, sender penge ind vha. appen, og det er altså dette, der giver over 90% af indtjeningen på denne app. Resten kommer fra annoncer, der ligger på appen.

”Når jeg redder folk fra en fartbøde, sender de ofte en skilling min vej. Normalt ligger donationerne på et sted mellem 30 og 100 kr., men der var engang et ægtepar, som sendte 500 kr. hver. Det blev jeg meget overrasket og rørt over,” sagde Martin Bay Pedersen til Finans.dk i oktober.

Nu er appen solgt til den nordjyske ingeniør, Freddy Sørensen, for et ”pænt encifret millionbeløb”, hvilket vil sige, at Martin Bay Pedersen er blevet millionær på denne forholdsvis simple idé, som han lavede første udgave af på en halv dag.

Det er imidlertid ikke sådan, at Martin Bay Pedersen fra Herning har tænkt sig at “hvile på laurbladene”. Han er allerede i gang med sit næste projekt, der går ud på, at han vil lave en app, der kan få madspildet til at blive mindre. Det går ud på, at han vil hjælpe restauranter med at finde sultne brugere, som kan købe resterne fra spisestederne lige før lukketid til en fordelagtig pris.

”Jeg elsker at skabe, og med fartkontrol.nu var der utrolig meget vedligeholdelse, og derfor var det meget nærliggende at skille sig af med den, så jeg nu kan fokusere al min energi på Red Maden,” siger han til Finans.dk.
 
 

 

 

Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage de gode historier i din indbakke gratis.