Fed lyd i bilen – nemt og billigt

Det er en mulighed de færreste benytter sig af… Og det er synd, for det er utroligt nemt og billigt at anskaffe sig denne lille gadget. En FM/Bluetooth transmitter koster fra ca. 70 til 250 kroner, og installationen er virkelig enkel. Man er igang efter 5 minutter; sæt den i din cigarrettænder, tænd din radio, søg kanal og pludselig kan du afspille musik fra din smartphone/Iphone. Eksempelvis Spotify, playlister, online radiokanaler, eller kort sagt alt du ellers kan høre fra din mobil… nu vil de sprøde toner bare ryge ud gennem bilens højtalere.

Det fungerer ved at transmitteren skaber et kortrækkende radiosignal som din radio kan afspille i krystalklar lydkvalitet. Noget bedre end det almindelige radiosignal. Signalet fra mobilen til transmitteren virker via bluetooth, hvilket praktisk talt alle mobiler har indbygget som standard. Teknologien er så simpel og genial, at den virker på alle bilradioer, eller radioer i det hele taget. Man laver simpelthen sin egen lille private radiokanal med alt ens favoritmusik. Og så er det bare at cruise derudaf til fed musik. At lytte til gode podcasts efter eget valg og tidspunkt er selvsagt også en mulighed.

Eksempel på en FM/Bluetooth transmitter

Derudover kan du også på mange af FM transmitterne afspille fra en USB stick, hvor du eksempelvis har samlet en bunke numre som du bare elsker at køre til. Man kan skifte til næste og forrige nummer på transmitteren.

Ens smartphone/Iphone GPS får også lige et løft ved at man pludselig kan høre den ud af bilens højtalere.

Som de fleste måske har regnet ud fungerer denne lille gadget tillige som et håndfri sæt til ens mobil. Du kan tage telefonen ved at trykke på en knap på transmitteren.

Det er en relativ lille investering med masser af muligheder. Det hele er trådløst, og man behøver ikke lave nogle indgreb i sin bilradio/anlæg.

FM-transmitteren kan  købes i utallige netbutikker, bilbutikker og AV-butikkker… ingen nævnt igen glemt.

Bilen er nu en gang en af de fedeste steder at lytte til musik, og denne gadget er genial til at forbedre lyd og køreglæde i bilen.

 

 
 

 

 BLIV MEDLEM og få adgang til alle vores artikler - Klik her