Fynbo TV – Din fynske TV kanal med lokale nyheder

Fynbo TV er en TV-station, der på ingen måde går på kompromis med kvaliteten af det vedkommende TV, der udsendes på hele Fyn. De ansatte på TV-stationen er alle eksperter i at håndtere det avancerede TV-udstyr, som der skal til for at lave gode nyheder om til godt TV.

Står du eller din virksomhed med en nyhed, som I meget gerne vil have i TV, så er det helt sikkert en alletiders mulighed at kontakte Fynbo TV, der med glæde tager en snak med jer om mulighederne for at få jeres nyhed i TV.

En af de smarte ting ved Fynbo TV er, at du altid kan se et program på TV, tablet, smartphone eller computer, hvis du skulle være gået glip af en udsendelse. Det giver dig altså dermed en stor frihed, da du ikke er nødt til at se programmet på et bestemt tidspunkt.

Fynbo TV bestræber sig i et meget vidt omfang på at vise dig ægte fynsk lokal TV, så der er altså på den måde ikke tale om intetsigende TV, som man kan være uheldig at støde ind i på andre kanaler.

Så hvis du selv står med et emne, som du gerne vil have lavet en udsendelse om, eller hvis du har en nyhed, som andre bare skal se, så er Fynbo TV en oplagt mulighed for at opnå dette.

 
 

 

 

Artiklen ligger under Video

Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage de gode historier i din indbakke gratis.