Fyns Politi bliver nu kritiseret

Palle Reimer har indsendt dette indslag .

Har vi politi på på Fyn?

Hvis vi har det, er de for mig at se uduelige, dog tror jeg det er ledelsen, og man tager sig ikke af sagerne, og når man anmelder disse, bliver sagerne senere afvist. Henlagt i en bunke som efterhånden må være stor.

Jeg har i de sidste år været udsat for hærværk og trusler på livet, af en person som bor på Midtfyn.

Hærværket består i, at min bil har måttet total omlakeres 4 gange efter ridser, jeg har fået stukket dæk i stykker 12 gange i alt. Jeg har mistet ca 12 Til Salg skilte som blev brugt i min forretning, som er stjålet og senest i år har jeg fået en sten kastet igennem mit vindue.

Jeg har i alt 12 meddelelser fra Fyns Politi der meddeler, at når man finder gerningsmanden vil jeg høre nærmere.

På det sidste er der en person som har kontakte Fynsk politi og fortalt, at den om talte person fra Midtfyn har i et selskab fortalt, at han har gjort alle disse ting og at han vil forsætte. Vedkommende tør dog ikke stå frem på grund af repressalier.

Mine Til Salg skilte skulle efter sigene ligge et sted i Nyborg Voldgrav. Personen beskylder mig for at have anmeldt hans ejendom som forurenet, hvilket jeg ikke har.

Han har på tidspunkter prøvet at slå mig ned, han har efterstræbt steder hvor jeg har kommet og danset, da jeg elsker at gå til dans, dette har jeg opgivet – på grund af at denne person opsøger mig hvor det er muligt, og politiet har konstateret mærker af slag, men intet hjælper til at politiet virkelig tager adfære Jeg har fået at vide at jeg ikke selv må gøre noget ved ham, så bliver jeg tiltalt. Personen fra Midtfyn indrømmer, at han har kørt så langt som til Haderslev, for at konfrontere mig, da han havde fundet ud af at jeg også dansede der.

Hvis det påstås at politiet passer på borgerne, må jeg klart afvise dette. Jeg har skrevet til Justitsministeren om mine problemer, uden tilbagesvar.

Jeg har klaget til Politidirektøren om mine sager, denne har ikke ønsket at svare mig. Hun er jo Konservativ så hun sidder fast i stolen, så længe Søren Pape Poulsen er justitsminister. Efter min mening burde hun for længst været fyret. Der er så mange sager, der bliver skjult, for at dække over politiets mangelfuldhed.

Indsendt af

Palle Reimer
Slotsgade 17
5800 Nyborg

 
 

 

 BLIV MEDLEM og få adgang til alle vores artikler - Klik her