Kuren mod tømmermænd fundet af to Yalestuderende

Det lyder for godt til at være sandt, men det ser faktisk ud til, at to Yalestuderende, i samarbejde med enærningsforskere har fundet en effektiv kur mod tømmermænd. Det er en bestemt blanding af bl.a. C-vitamin, Zink, aminosyrer og pulver af mungbønner. Produktet hedder Mentis.(tidligere SunUp) : et pulver, du opløser i vand og drikker, inden du går ud og igen, når du kommer hjem fra din bytur.

Margaret Morse og Liam McClintock, der er seniorstuderende på Yale, forklarer, at der ved alkoholindtag forgår en række nedbrydende processer i kroppen, som man imødegå med det nye produkt. Det skulle hjælpe din lever mod den stress alkohol udsætter den for. De fleste tror at tømmermænd skyldes dehydrering, men det er snarere et symptom på samme. Produktet Mentis fokuserer på de fire hovedårsager til tømmermænd: Acetaldehyd-opbygning, vitamin- og elektrolyttab, glutamin rebound og immunologiske forstyrrelser. Derudover skulle indtaget af Mentis også give en bedre søvn efter svireturen.

Produktnavnet Sunup blev ændret til Mentis p.g.a. copyright fra et andet varemærke.

Mentis kan stadig kun købes som “preorder”, men skulle være lige på trapperne.

Der har fra andre videnskabsfolk været rejst tvivl om, at produktet vil kunne hjælpe alle, og at der også vil være mulighed for allergiske reaktioner.

Produktet er således under stadig udvikling, og genstand for flere blindtests.

Det bliver nok ikke svært at finde flere frivillige testpersoner.

 
 
 

 

 

Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage de gode historier i din indbakke gratis.