Nyborgs Borgmester får hård kritik

Palle Reimer har indsendt dette indslag.

Nyborgs Borgmester – Venstre

Jeg er ganske enig i, at vores borgmester Kenneth Muhs er en flink mand og han hilser på alle fra nær og fjern, og han møder gerne op til runde fødselsdage og når der skal klippes snore, det sidste er dog meget begrænset.

Når jeg skriver dette, skal det ses i lyset af at venstre promoverer sig i Ørbækmarkedes Avis. Der fremvises 22 personer på en annonce med overskriften et stærkt hold.  Dette hold er kommet frem fordi de håber på et valg, når skal vælges til byrådet, men det er begrænset hvad disse har præsteret i de sidste 3½ år.

Venstre fremhæver, at Nyborg kommune er den bedste for de ældre? Ja man har eksporteret dem udenfor byen, så de ikke kommer i vejen for at de rige på havnen. I det forgangne år husker vi alle tv 2 udsendelsen om plejen i Nyborg, behøver man at sige mere. En god erhvervsby siges der, men man har ikke formået at få virksomheder til kommunen, DI rapport siger at man er nr 73 af erhvervsvenlige kommuner – 6 store designede bænke ved stranden, og åbning af 4 kontorer på Lindholm fornylig.  Jo det kører for venstre.

Bastionen er et af Venstres mærkesager, som giver kæmpe underskud og er et fejlskud, borgerne må betale. Kinesere som aldrig kommer, måske fordi de mangler penge ifg. Selskabsstyrelsen har disse et underskud på 30 Mio og driftsunderskud på 700.000. Men byrådet rejser som aldrig før til Kina.

 

 

Indsendt af:

Palle Reimer
Folkepartiet Nyborg
Slotsgade 17
5800 Nyborg

 

 

 

 

Artiklen ligger under Debat

Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage de gode historier i din indbakke gratis.