Post Nord Danmark afskediger 1000 medarbejdere

Der er et stort underskud i Post Nord Danmarks kasse, og det skyldes blandt andet, at produktionsmodellen ikke er så effektiv, som den kunne være.

Det kommer til at koste arbejdspladser, når Post Nord Danmark lægger deres produktionsmodel om. Faktisk vil det komme til at betyde, at 1.000 medarbejdere i Post Nord Danmark inden udgangen af 2017 skal finde sig noget andet at lave, idet de vil blive afskediget fra Post Nord Danmark.

Det er nye tiltag, der gør, at der ikke er plads til det samme antal medarbejdere. Fx skal breve og pakker udleveres af sammen person – det vil sige, at der ikke kommer to medarbejdere forbi samme dag for at levere en pakke og et brev.

Det er ikke kun her i 2017, at der skal fyres medarbejdere, nej, det vil komme til at ske fremover også, så ingen kan rigtigt vide sig sikre hos Post Nord Danmark. Det skyldes, at danskerne sender langt færre breve. Siden 2000 er brevmængden faldet 90 procent, oplyser selskabet.

Regnskabet for Post Nord Danmark viser et driftsunderskud på lige over en milliard kroner.
 
 

 

 

Artiklen ligger under Viden

Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage de gode historier i din indbakke gratis.


 Støt fri og uafhængig journalistik, så alle fortsat har adgang til væsentlig viden. Du kan her støtte med større eller mindre enkeltbeløb via MobilePay.