Skyd din aftensmad – under vand

uvjagt  Har du lyst til at prøve en ny udfordring, der udstyrsmæssigt er let at komme i gang med? Undervandsjagt er en urgammel jagtform som har sit helt eget “flow”. Undervandsjagt er kunsten at jage fisk med harpun, eller håndspyd på fiskens præmisser. Under vandet og uden iltflasker. Bare en vejrtrækning og en flowoplevelse.

Vandet omkring Danmark er de næste måneder pænt varmt, og der er masser af fisk at skyde til aftensmad.

 

Morten Rosenvold Willadsen er fridykker og undervandsjæger og har i mange år dyrket den helt særlige jagtform under vand. Morten holder desuden foredrag om og giver kurser i både undervandsjagt og fridykning rundt omkring i landet.

 

Videoen er udklip fra optagelser af undervandsjagt i Danmark (youtube-video)

 

“I Danmark er der generelt den opfattelse, at der ikke er noget at se, men det danske hav vrimler med liv og faktisk er undervandsjagt i Danmark ofte langt mere udbytterigt end i eksempelvis Middelhavet og Caribien. Danmark er uden tvivl en overset uv-jagt destination, hvor selv begyndere kan få fisk med hjem.”

Undervandsjagt også god motion, store naturoplevelser og så er det en fantastisk oplevelse selve det at være på jagt, snige sig ind på et bytte, affyre sit våben, aflive og tage byttet med hjem og i køkkenet og servere det for venner og familie.

Harpuner kan købes i de fleste dykkershops og fås i en god kvalitet fra ca. 400 kr.

 

 

 

Kilder: IMF, thenational.ae, financialpost.com, reuters, CNBC, finans.dk

 

 BLIV MEDLEM og få adgang til alle vores artikler - Klik her