Trump finansieret af lyssky russisk kapital i årevis

Trump sammen Tevfik Arif and Felix Slater fra Bayrock Group

I den hollandsk dokumentarfilm, “The Dubious Friends of Donald Trump” afsløres det, at Trump igennem årtier har været finansieret af russisk kapital, der mildest talt ikke tåler dagens lys. Det er således ikke kun den russiske hacking til fordel for Trumps valgkamp, som på mistænkelig vis forbinder Trump med Rusland. I dokumentarens undersøgelse af Trumps forretningspartnere støder de på gentagne sammentræf med russiske oligarker og flere gange kapital fra den russiske mafia. Det er bl.a. med interviews fra en tidligere CIA agent, efterforskere af forretningssvindel og advokater, at det afdækkes, hvordan Trump velvidende har ladet sig finansiere af mildest talt lyssky penge, som kom fra bl.a. hvidvask af kriminelle penge fra Rusland. Trump var rent ud i økonomisk uføre, da russisk kapital kom ind og reddede Trumps forretningsimperium. Ingen forstod, hvor han skaffede kapital fra, men det afsløres nu i dokumentaren i detaljer, hvordan Trump skaffede sig adgang til russisk kapital til sine byggeprojekter.

Forbindelsen til den russiske kapital, er et stort problem for Trumps forhold til Rusland, mener efterretningsanalytiker Malcom Nance. Hvor kompromitterende er disse forhold, og hvad betyder det i forhold til Trumps regeringsførelse over for et Rusland, der de sidste par år er slået ind på en koldkrigskurs overfor Vesten? Rent sikkerhedspolitisk kan det være et kæmpe problem, ikke mindst for Europa. Hvor standhaftig vil den amerikanske præsident være overfor et Rusland, der f.eks. i Europa, Ukraine og Syrien spiller en stadig mere aggressiv rolle?

Undersøgelsesdommer Rober Mueller

Den højt respekterede undersøgelsesdommer, Robert Mueller der for nyligt blev udpeget af justitsministeriet til at undersøge russernes indblanding i det amerikanske valg, vil utvivlsomt også komme til at beskæftige sig med Trumps økonomiske forbindelser til Rusland i den kommende tid.

Dokumentaren viser, hvordan Rusland og Putin har ødelæggende informationer om Trump, og hvordan disse informationer kan have stor indflydelse på Trumps politik overfor Rusland. Det har allerede været bemærkelsesværdigt i mange af Trumps udtalelser og handlinger overfor Rusland.
US senator, Sheldon Whitehouse; Det er den slags afpresning russerne er kendt for; de forsøger at sætte personer de kan kontrollere tæt på regeringerne i de forskellige lande. Og I Trumps tilfælde ser det ud til at være lykkes i et skræmmende omfang. Dokumentarfilmen gør det klart, at russiske efterretningstjenester har kompromitterende materiale omkring Trumps forretningsforbindelser til Bayrock Group, et internationalt ejendomshandelfirma med forbindelser til den russiske mafia og Putin. Bayrock Group hjalp bl.a. med at finansiere Trumps kronjuvel, Trump Soho på Manhattan.
Afsløringerne i dokumentaren er foruroligende. Hvis du tror de mest kompromitterende kendsgerninger om Donald Trump allerede er fremme i lyset, så tro om igen. Du vil blive overrasket hvad der er i vente, og hvad du kan erfare i dokumentaren ”The Dubious Friends of Donald Trump”.

Se dokumentaren ”The Dubious Friends of Donald Trump” her.

 
 

 

 

Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage de gode historier i din indbakke gratis.