Kontakt

Det er altid muligt at komme i kontakt med os fra NyhedsCentrum.dk.

Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv tallene og bogstaverne i feltet
captcha

 

 

Nyhedscentrum.dk

Lindholm Havnevej 31
5800 Nyborg

Nyhedscentrum.dk er en del af Medieforeningen 2001
CVR: 34766835

 

Mål og vision

Nyhedscentrum er et politisk uafhængigt online magasin, hvis mål det er at formidle nyheder med indsigt i politik, teknologi, velvære, kultur og væsentlig viden i øvrigt.

Udgangspunktet er ikke at lave datojournalistik, men at vælge emner, der er interessante og væsentlige i det lange løb. Vi ønsker at formidle ny og gammel viden, der har fokus på det gode liv, og prøver i al beskedenhed at være blandt de bedste artikler i de emner vi skriver om.
Artikler på Nyhedscentrum ligger derfor også højt i langt de fleste Google-søgninger på artiklernes emner. Målet er at ligge på side 1 i alle søgninger, der berører vores artikler, og det er indtil videre lykkedes.

Vi har som mål at skære igennem den evindelige mediestrøm, hvor man hurtigt kan miste overblikket over, hvad der egentlig er væsentlig viden: Tendensen er, at man drukner i nyheder, og at store og små ting flyder sammen.

Vi vil i al beskedenhed forsøge, at man på Nyhedscentrum oplever at få et åndehul, og kan dykke dybere ned i de emner, der interesserer en, uden at blive afledt af blinkende reklamer og breaking news.

 

Rigtig god fornøjelse

Med venlig hilsen, redaktionen

 

Ansvarsbegrænsning og forbehold:

Nyhedscentrum.dk er et politisk uafhængigt onlinemagasin, der fungerer som en slags nyhedsoase. Som læser er man fri for breaking news, men får præsenteres kun for væsentlige nyheder indenfor politik, klima, teknologi, livsstil og well-being.

Kilder er altid angivet, og der lægges i udvælgelsen stor vægt på høj troværdighed af kildematerialet.

Vi bruger ikke cookies og indsamler ikke information om vores brugere.

Ved tilmelding af nyhedsbrev beder vi kun om det mest nødvendige i form af en e-mail og fornavn.

Alt indhold, nyheder, analyser, data m.m. er alene beregnet til almindelig oplysning, og redaktionen kan ikke drages til ansvar for oplysninger givet af trediepart.

Nyhedscentrum.dk kan derfor ikke gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på sitet – uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte.