Bliv Medlem

Bliv medlem af Nyhedscentrum og få fuld adgang til ALLE ARTIKLER indenfor kategorierne: Politik, klima, viden, well-being, livsstil og kultur.

– Hvis du allerede ER MEDLEM kan du logge ind med tilsendte medlemskode.

Som læser af Nyhedscentrum så tænk over dette:
Vi beder dig om at tænke på, hvorfor det er vigtigt at du også kan betale for de nyheder du får hos Nyhedscentrum.  Nyhedscentrum er et medie, der hver dag giver politisk uafhængig indsigt gennem vort online magasin, som formidler nyheder med indsigt i Politik – Teknologi – Kultur – Velvære og Væsentlig Viden.

Der vil jo være nogen der skal betale for vore gode medarbejderes tid, når de frygtløst kaster sig over ofte kontroversiel viden og indsigt, der ellers ikke ville lande hos dig.

Denne indsigt lander kun hos dig fordi Nyhedscentrum giver dig den.
– Ellers får du den ikke..!

– Det er derfor du skal være medlem af vort univers gennem et abonnement.

Som medlem vil du blive løbende blive opdateret med yderligere artikler på Nyhedscentrum hvor du får væsentlig viden indenfor de nævnte kategorier. Det giver dit medlemskab automatisk adgang til.

 

Bliv medlem af Nyhedscentrum for kun kr. 394,00 pr. år.

 

Overfør 394,00 med MobilePay på 53 13 26 70 (Amera) og tilføj e-mail under “tilføj kommentar” – så sender vi en bekræftelsesmail, og du vil herefter have fuld arkivadgang – Nyhedscentrum er en del af Amera.dk der forestår alle betalinger.

Det er også muligt at få medlemsskab med fuld arkivadgang i 6 måneder for 256 kr.: Overfør blot 256,00 kr. med MobilePay på 53 13 26 70 (Amera) og tilføj e-mail under “tilføj kommentar”, så vil du automatisk have adgang i 6 måneder frem.

 
Du kan også betale via faktura som vi sender til din mailboks.

Udfyld med navn, adresse, telefon og email – så sender vi alle detaljer og du kan betale med netbank til Amera bank konto 5875 – 0121715376

 

 

 

 

 

 

 

.