Als-Fyn Broen får nu styr på projektet

Det er ganske vist – Jørgen Mads Clausen fra Danfoss vil nu bygge bro fra Fyn til Als
Nu skal der snart ske noget. Derfor har en af dansk erhvervslivs topfigurer, Jørgen Mads Clausen fra Danfoss, nu stillet sig i spidsen for kampen for en bro fra Fyn til Als. Als-Fyn Bro projektet der dygtigt blev lanceret af den efterhånden 4 år gamle forening, der udspringer af tanker helt tilbage fra 2011 hvor det første borgermøde blev afholdt, og som var startskuddet til Foreningen Als-Fyn Broen.
De lokale politikere i region Syddanmark er med på ideen om en fast forbindelse, men det kniber mere med at mobilisere landspolitisk vilje til at arbejde for en bro mellem Fyn og Als. De store landspolitiske partier er mildest talt fodslæbende, lige så snart talen kommer omkring en bro mellem Als og Fyn.

Derfor er det godt at de lokale kommuner Faaborg-Midtfyn og Sønderborg nu arbejder indtnst videre med at realisere projektet med nedsættelse at denne styregruppe der skal bane vejen for en Als-Fyn Bro. Derfor er det glædeligt at Jørgen Mads Clausen Danfoss nu er gået med i en styregruppe der skal ende op med at man får Als-Fyn Bro projektet op at stå. Jørgen Mads Clausen har i flere år været fortaler for en fast forbindelse mellem Fyn og Sønderjylland, og han glæder sig til nu for alvor at få fyret op under visionen. En vision som mange landspolitikere har svært ved at forholde sig til.
Styregruppen bag projektet har Jørgen Mads Clausen således  Knud Erik Hansen, indehaver og direktør i Carl Hansen & Søn, Christian Thygesen (V), borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune, Erik Lauritzen (S), borgmester i Sønderborg, Hans Stavnsager (S), kommunalpolitiker og borgmesterkandidat i Faaborg-Midtfyn, Anne Møllegaard Mortensen (DF), der er viceborgmester i Faaborg-Midtfyn, Stephan Kleinschmidt (Slesvigsk Parti), byrådsmedlem i Sønderborg og Tom Holden (V), byrådsmedlem i Sønderborg.

Med netop Jørgen Mads Clausen som formand, er der nu en stor kapacitet til rådighed, der også forstår at sætte store ting igang.

 
 

 

 

Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet, hvis du vil modtage de gode historier i din indbakke gratis.