Pentagon pålagt rapport om nylige UFO-kontakter: Offentliggøres senest om 6 måneder

UAP observeret fra amerikansk forsvarspilots cockpit  (forstørret i højre hjørne)

Pentagon er af det amerikanske senat blevet pålagt at komme med en udførlig rapport angående de mange nye UFO kontakter for nyligt bekræftet af US Department of Defense. (CNN)

Det sker i kølvandet på valideringen af 2 UFO-kontakter; videoer optaget af Navy-piloter af UFOér eller UAP´s , ”Unidentified Aerial Phenomena”. Begge bekræftet som værende ægte af Pentagon.

Derudover har der været et stort antal UAP kontakter registreret af det amerikanske forsvar igennem de sidste 2 år – det er endnu uvist præcist hvor mange, og hvordan de er foregået. Det er blandt andet det rapporten skal belyse.

Rapporten skal også omfatte alle tidligere oplysninger de forskellige dele af forsvaret og efterretningstjenesterne ligger inde med angående UAP´s.

Der har i de seneste år i USA været et stigende antal episoder, hvor UAP´s er blevet observeret tæt på amerikanske flybaser og militære installationer, og det er primært det den amerikanske kongres vil have undersøgt.

Findes der teknologi blandt USA´s modstandere som Kina og Rusland, der kan lave de manøvrer, der er blevet observeret hos de forskellige UAP´s. Det er i første omgang et spørgsmål om at få afdækket eventuelle trusler mod den nationale sikkerhed.

Screenshot fra UAP video, optaget fra Navy fly

At der er langt mere at komme efter i den forestående rapport, underbygges blandt andet af udsagn fra højt placerede og helt troværdige kilder, som den tidligere senator og flertalsleder for Demokraterne, Harry Reid.

Reid udtalte udtalte i forbindelse med Pentagons offentliggørelse af videoerne:

”Jeg er glad for, at Pentagon endelig frigiver denne optagelse, men det ridser kun overfladen af ​​forskning og tilgængelige materialer. USA skal tage et seriøst, videnskabeligt kig på dette og eventuelle nationale sikkerhedsmæssige konsekvenser. Det amerikanske folk fortjener at blive informeret” (The Guardian)

Der har været masser af spekulationer i forbindelse med de bekræftede videoer fra Pentagon; de går i retning af, at disse UAP´s har nogle egenskaber, hastigheder og manøvremuligheder, der ganske enkelt er al kendt teknologi så overlegen, at det må stamme fra en anden planet.

Piloternes kommentarer i nedenstående flyvideoer mere end antyder, at den mønøvredygtighed, acceleration og hastighed er noget de aldrig har set før.

Tidligere leder af Pentagons afdeling for ”Advanced Aviation Threat Identification Program”, Luis Elizondo udtalte i et interview til CNN, at

“De har fundet meget overbevisende materiale for, at vi måske ikke er alene,” (CNN)

Rapporten fra Pentagon skal være klar til Kongressen i en hemmelig stemplet version om knap 6 måneder. Det er herefter uvist, hvor stor en del af rapporten der vil blive gjort helt offentlig.

Herunder er de meget omtalte videoklip fra amerikanske flådepiloters cockpit, kommenteret af CNN:

Kilder: CNN, New York Times, US Department of Defense, The Guardian.

Relaterede artikler:

“Akut national sikkerhedstrussel”: USA´s nye administration sætter klimaet først

Bidens sejr er også en kæmpe sejr for demokratiet og klimaet

 

 

 BLIV MEDLEM og få adgang til alle vores artikler - Klik her