Harvard-studie åbner for muligheden for at rumvæsener allerede er tilstede på Jorden

Harvard studie antyder at aliens måske allerede er på Jorden

Et nyt studie fra Harvard antyder, at rumvæsener muligvis har opholdt sig på Jorden i nogen tid. Forskningsartiklen argumenterer for, at fremmede livsformer kunne befinde sig under jorden, i dybhavet eller inden i månen, og at UFO’er samt andre uidentificerede anomale fænomener (UAP) faktisk kan være bevis for deres eksistens, skriver Newsweek.

Forskerne skriver i indledningen til studiet:

”De seneste år har der været en stigende offentlig opmærksomhed og reel bekymring omkring Uidentificerede Anomale Fænomener (UAP). Hypoteser for sådanne fænomener tenderer til at falde i to kategorier: En konventionel jordbunden forklaring (fx menneskeskabt teknologi) eller en udenjordisk forklaring (dvs. avancerede civilisationer fra andre steder i kosmos). Der er dog også en tredje, mindre udbredt hypotese: En ukonventionel jordbunden forklaring, der ligger uden for den herskende konsensus om universet. Dette er den ultraterrestriske hypotese, som omfatter som en undergruppe “kryptoterrestrisk” hypotese, nemlig ideen om, at UAP kan afspejle aktiviteter fra intelligente væsener, der lever i skjul her på Jorden (fx under jorden), og/eller i dens nære omgivelser (fx månen), og/eller endda “går iblandt os” (fx udgiver sig for at være mennesker). Selvom denne idé sandsynligvis vil blive mødt med skepsis af de fleste videnskabsmænd, er sådanne UAP’s natur sådan, at vi argumenterer for, at denne mulighed ikke bør afvises summarisk, men i stedet fortjener ægte overvejelse i en ånd af epistemisk ydmyghed og åbenhed.”

Forskningsartiklen, skrevet af forskere fra Harvards Human Flourishing Program, foreslår en ukonventionel forklaring på UAP’er. Disse er defineret som objekter eller fænomener, der ikke umiddelbart kan identificeres eller forklares af kendte menneskeskabte eller naturlige kilder. Forskerne noterer, at “A’et” i UAP står for “anomalous” (unormale), og nogle UAP’er er ikke kun luftbårne men også i stand til at rejse under vand.

Screenshot fra UAP video, optaget fra US Navy fly

UAP’er er rapporteret i mange former som kugler, diske og trekanter, og viser ofte flyvemønstre, der trodser konventionel aerodynamik. Sidste sommer påstod den 36-årige luftvåbensveteran David Grusch, at et tophemmeligt amerikansk militærprogram havde fundet flere uidentificerede luftfartøjer, nogle med døde ikke-menneskelige piloter.

En rapport fra Office for the Director of National Intelligence fra 2023 registrerede 510 UAP-observationer i 2022, en stigning fra 366 i 2021, hvoraf 171 krævede yderligere analyse på grund af usædvanlige flyveegenskaber.

Forskerne diskuterer også teorier om, at der kunne være avancerede ikke-menneskelige civilisationer, der har udviklet sig på Jorden i hemmelighed, eller magiske kryptoterrestrals som “jordbundne engle” lignende feer og elvere. De erkender dog, at denne idé sandsynligvis vil møde skepsis.

Flertallet af eksperter mener ikke, at UFO’er eller UAP’er er bevis for udenjordisk aktivitet. Joshua Semeter fra Boston University spekulerer i, at avanceret teknologi kan spille en rolle, men mener stadig, at det er menneskeskabt teknologi. Han understreger dog samtidig vigtigheden af at bevare et åbent sind i forsøget på at løse mysteriet om UAP’er.

Studiet fra Harvard ligger i forlængelse af Pentagons frigørelse af optagelser af UAPér, og ikke mindst den 36-årige luftvåbensveteran David Grusch, der forårsagede en mediestorm sidste sommer, da han fortalte, at et tophemmeligt amerikansk militærprogram havde fundet vraget af flere fuldstændigt intakte uidentificerede luftfartøjer, hvoraf nogle indeholdt døde ikke-menneskelige piloter.

 

 

Herunder er de meget omtalte videoklip fra amerikanske flådepiloters cockpit, kommenteret af CNN:

 

Kilder: Newsweek, CNN, researchgate.net, Harvard University, NBC News.

 

Relateret artikel:

Pentagon pålagt rapport om nylige UFO-kontakter: Offentliggøres senest om 6 måneder

 BLIV MEDLEM og få adgang til alle vores artikler - Klik her