Tag på en imponerende 3-D tur til verdens top-ti museer

Besøg British Museum og gå rundt i et betagende 3-D univers

Google Arts and Culture giver nu alle tilbuddet om at besøge alverdens museer i 3-D i høj kvalitet. Et tiltag som er blevet ekstra aktuelt nu, hvor kulturelle institutioner også er lukket ned.

Følg linket 10 Top Museums You Can Explore Right Here, Right Now og gå på opdagelse i kunst og enestående arkæologiske genstande fra historien.

Det er berømte museer som The British Museum i London, Guggenheim Museet i New York, Pergamon Museet i Berlin og mange andre af de store museer rundt omkring i verden.

De flotte virtuelle ture tillader beskueren at vandre i 3-D  gennem alverdens museer, lidt på samme måde som Google Streetview, bare i meget højere kvalitet.

Screenshot fra National Museum of Contemporary Art, Seoul

Det er også muligt at downloade en app (Google Arts & Culture) både til IOS og Android, der giver en endnu mere fordybende oplevelse. Oplevelsen er sikkert også fænomenal på de store fladskærme rundt omkring i folks hjem.

Ud over at besøge de største museer i verden, kan man også søge lokalt blandt mere end 2500 museer.

Herhjemme gælder det for eksempel Ny Carlsberg Glyptotek, Statens Museum for Kunst, Designmuseet, Thorvaldsens Museum, Nationalmuseet og mange andre.

Der er nok at kaste sig over, og det kan gøres helt uden risiko for smitte og uansvarlig opførsel. En anden fordel er, at det her er muligt at tage drinks og snack med med ind på museet og dresscode er også ret afslappet.

 

Relaterede artikler:

ASMR: Lyden af tryghed i en tid med manglende intimitet

Fænomenet ASMR være en stor hjælp for mange. Ikke mindst for de mange singler, der pludselig er afskåret fra intimitet og nærhed med andre mennesker …

Læs resten af …

 

 

Britisk psykolog: Dans gør dig klogere, stærkere og gladere

Ifølge den britiske psykolog, Peter Lovatt er vi født til at danse, og vi burde for vores eget mentale og fysiske helbred gøre det nærmest dagligt. Især i denne isolationstid …

Læs resten af …

 

 

Skovbadning: Den nye trend læger anbefaler til helbredelse af krop og sind

Skovbadning har bredt sig fra Japan, hvor man kan få det på recept, til resten af verden og vestlig medicinsk tankegang, hvor det nu også vinder indpas som nærmest et universalmiddel til bekæmpelse af både fysiske sygdomme og stress …

 

Yales mest populære kursus nogensinde handler om lykke – nu er det gratis for alle

Det startede med en håndfuld studerende i psykologi, i Laurie Santos dagligstue. Resultaterne og efterspørgslen har gjort, at kurset nu er blevet gjort offentligt tilgængeligt og gratis for alle online …

 

 

Kilder: Google Arts and Culture og goodnewsnetwork.org

 BLIV MEDLEM og få adgang til alle vores artikler - Klik her