ChatGPT hurtigt og nemt

Lær ChatGPT for at opleve de superkræfter ChatGPT giver

ChatGPT har ganske simpelt været en revolution for den måde man arbejder på. Med ChatGPT går arbejdet bare meget hurtigere og nemmere. Måske er du også fascineret af den seneste udvikling inden for ChatGPT – og ønsker du at lære det hurtigt for at få det bedste ud af teknologien?

Vores introduktion til ChatGPT er designet til at give dig en grundig introduktion til de mange muligheder og give dig de nødvendige færdigheder til at mestre ChatGPT.

Du lærer at forstå dens mange muligheder og begrænsninger: Vi guider dig sikkert gennem teknologien bag ChatGPT, og giver dig vidensbaseret kompetence og praktisk erfaring med at anvende den optimalt.

Kursets hovedpunkter:

1: Grundlæggende om ChatGPT: Forstå, hvad ChatGPT er, hvordan det fungerer, og dets anvendelse i forskellige områder. Forstå dens muligheder og begrænsninger, så den gavner dig mest muligt.

2: ChatGPT i praksis: Lær at “prompte” præcist for at opnå bedre resultater. Få praktisk erfaring med at anvende ChatGPT gennem hands-on-øvelser og opgaver.

3: Fejlfinding og optimering: Forstå, hvordan man identificerer og løser problemer, der kan opstå under anvendelsen af ChatGPT, og hvordan man eksempelvis bruger den bedst til research, skrivning og korrekturlæsning.

4: Få en oversigt over de nye tendenser og muligheder inden for ChatGPT: Brug eksempelvis teknologien til ideudvikling, innovation og billedeskabelse ud fra tekst.

Vi vil sikre, at du forlader kurset med en klar forståelse af ChatGPT og hvordan du bedst kan anvende teknologien.

 

Sted: Lindholm Havnevej 31 – 5800 Nyborg. Tlf.: 53132670.

 

Bemærk: Der kræves ingen tidligere erfaring med ChatGPT, men kendskab til grundlæggende anvendelse af computer vil være en fordel. Medbring selv din bærbare, så du kan bruge ChatGPT på egen computer.

Tilmeld dig vores 1-dags kursus i ChatGPT og begynd din rejse med AI-baserede superkræfter. Udvid dine færdigheder og åbn døren til nye muligheder.

 

Vores begrænsede pladser bliver hurtigt udsolgt, så tilmeld dig nu for at sikre dig plads!

 

Har du spørgsmål til kurset eller betaling, så kontakt os gerne på mail: info@amera.dk eller telefon 53132670

 

Artikler om ChatGPT:

AI på arbejdspladsen er uundgåelig – og der er meget at glæde sig over skriver BBC

AI vil sandsynligvis føre til globalt økonomisk boom og måske en 4-dages arbejdsuge

ChatGPT giver bedre og mere empatisk medicinsk rådgivning end læger viser ny undersøgelse

Kunstig intelligens kan løfte elever og studerende på 4 måder ifølge forsker i læring

 

 

 BLIV MEDLEM og få adgang til alle vores artikler - Klik her